woensdag 18 mei 2011

ook nog wat layouts!

hier een layout van mijn kleine meid die voor het eerst naar school gaat!



Een layout voor men bomopdracht bij scrapotheekforum; de opdracht was wie is jouw held of wie heeft jou iets bijzonder bijgeleerd.En wie kan dat nu anders zijn dan mijn eigen mama?



Een layout van men zoontje Sam in de speeltuin.Hij word al een echte grote knappe vent!jee wat gaat de tijd toch snel!



Dit is ook nog een layout voor de bomopdracht bij scrapotheekforum.Je helden uit de muziek of acteer wereld.Bij was dit Aaliyah en Tupac Shakur.Ze zijn beide helaas overleden, maar hun muziek die blijft leven en vooral in men hart!



Dit is een layout van ons huwelijk.Beetje bij beetje probeer ik foto's van onze trouw te scrappen.Alles in één keer zie ik niet zitten omdat het anders te ééntonig word vrees ik.



Ik wens jullie allemaal nog een prettige week toe en fijn weekend dat nog gaat komen!Mischien kom ik wel iemand van jullie tegen op het magnoliaevent, als je me zou herkennen (tja dat zal zekers want we zullen waarschijnlijk de enige belgen zijn!hihi...) aarzel dan niet om aan men mouw te trekken!vele groetjes kelly

3 opmerkingen:

Het zonnetje in huis zei

Hallo Kelly,

Wauw, fantastisch mooie LO's

Groetjes, Jaimie

Anneke zei

wauw wat een mooie lo's :)

Groetjes Anneke

Anneke zei

Oohja een vraagje, ik geef een stempel party met spullen van Stampin up, weet niet of je die al kent? Als je ook graag zou komen, wil je me even mailen? Dan stuuur ik alle details! :)
Groetjes Anneke
ansuykerbuyk@hotmail.com