woensdag 26 mei 2010

ik heb me onlangs nog eens laten gaan met scrapshoppen!man man, ik heb me bijna failliet gekocht.en er is nog een pakketje vanuit amerika onderweg!ik heb vooral heel veel papier gekocht.papier van best creation, my minds eye,.....ik heb papier voor ons kleine meid gekocht, en voor ons sammeke en natuurlijk voor onze huwelijksfoto's.ik heb me ook een aantal ponsen van martha stewart gekocht.ik heb me er toch aangewaagt en moet zeggen ik vind ze super geweldig!
en nog een paar spullekes erbij.momenteel ben ik aan het wachten op een pakketje uit amerika waar ik ook zo'n geweldig papier heb gekocht!de site noemt franticstamper!het is een echte aanrader.ze hebben zo'n geweldig materiaal!ni te doen, dus wel ni goe voor de portemonnee!haha.....


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

6 opmerkingen:

jaimie zei

Hallo,

het is de eerste keer dat ik op uw blog kom, maar wel een hele mooie blog en schitterende werkjes maak jij ség.

Maar welke winkel heb jij leeggekocht nu, hihi, moet eigenlijk niet veel zeggen, als je mijn blog ziet, ik heb er ook éne leeggekocht in2hobby te Lochristi, klein winkeltje, maar wel genoeg te kopen hoor :-)

Indien u graag eens een kijkje neemt op mijn blog en een reactie plaats, zou ik ook leuk vinden.

Groetjes, Jaimie

Eveline zei

hoi !!

hele mooie papiertjes zitten er bij zeg. Ik zie ook dat je verschillende martha stewart ponsen hebt gekocht.. dat is echt super !! je gaat er heel veel plezier van hebben. Ik kan niet wachten om te zien wat je er allemaal mee gaat maken !

groetjes

eveline

Tittie zei

Super hé, al dat nieuw materiaal.. Zal blij zijn als we nog eens terug de tijd vinden om samen nog eens te scrappen lady! Die ponsen zijn echt zalig! zoen

Lischa zei

wat een geweldige scrapaankopen heb je gedaan,helemaal top leuke vrolijke papiertjes enzo heb je uitgezocht veel plezier ermee

groetjes jolanda

Tineke zei

O Kelly, jij hebt je inderdaad wel lekker laten gaan. Jeetje meis, wat een papier. Wel erg mooi papier en die ponsen zijn verschrikkelijk mooi. Zitten er ook een paar bij die op mijn lijstje staan.

Marijke zei

ja Kelly... je hebt je laten gaan, maar het papier is prachtig en de ponsen super leuk... bn jaloers op die met de vlindertjes ;)