donderdag 17 juni 2010

ben er terug

oh jee,wat is het hier onzettend druk geweest seg!maar kan ook ni anders met den trouw.op 5 juni ben ik eindelijk getrouwd met mijn lieverd.het was een supermooie dag!het weer was ontzettend schitterend en heel de dag liep vlekkeloos!we hebben er echt van genoten!maar natuurlijk brengt het ook een enorme drukte mee.met als resultaat dat ik de laatste drie weken niks meer heb kunnen doen!
mijn pakje vanuit amerika was aangekomen twee dagen voor den trouw.wat een razend snelle service seg!op een week tijd had ik mijn pakje van amerika binnen!heb foto's getrokken van wat ik allemaal heb aangeschaft.ik zal proberen om ze vanavond te plaatsen.heb weer serieus wat papier aangeslagen!kan wel voor jaren toekomen nu denk ik.
in ieder geval ben zekers niet van toneel verdwenen!ik hoop dat ik gauw weer een gaatje vind om weer wat leuks te maken want heb zoveel leuke ideeen maar vind de tijd precies nergens om er aan te kunnen beginnen!hebben jullie dit ook wel eens?

nog een fijne dag aan iedereen gewenst!

groetjes kelly

2 opmerkingen:

jaimie zei

Hallo,

Gefeliciteerd met jullie trouw, en nog schitterend, weer , goed genoten,..wat kan een mens toch gelukkig zijn dan hé!!! geniet nog lang na hoor!!!

Groetjes, jaimie

natje zei

Proficiat met jullie trouw!
Geniet ervan!!

groetjes