donderdag 11 november 2010

hello

normaal gezien op deze sobere regenachtige dag had ik graag weer even aan de knutsel gegaan!maar aangezien dat ik met een kater zit van gisterenavond(een vriendin was jarig en het was volop feest want ze is op tram 3 gestapt)is het er niet van gekomen en zal het vanavond ook niet meer gebeuren want zal blij zijn dat de kids slapen zijn zodta ik ook vroeg in men bedje kan!manlief heeft al heel hard gewerkt vandaag want hij heeft samen met sam zijn peter heel de kelder gevloerd!vele beter nu!kunnen we eindelijk onze kelder netjes maken!
onlangs heb ik mijn nieuwe stempels mogen ontvangen van magnolia!spijtig genoeg waren er enkele niet bij maar die zouden nog opkomst zijn maar blijkbaar duurt het allemaal wat langer.maar ik hoop dat ik ze toch heb voor volgende week zaterdag want dan is het hier weer scrapdag met de meiden!ik kijk er al volop naar uit!

ben dan ook bezig met voorbereidingen enz...want ik heb een klein workshopje bedacht.ik hoop dat ze het allemaal leuk gaan vinden!het pakt toch wel wat voorbereidingen in beslag dus van kaarten maken is er nog niet veel van in huis gekomen.maar af en toe kleur ik al wat afdrukjes in op men werk tijdens de middagpauze.zodat ik er toch al wat heb klaarliggen voor als ik toch even tijd heb!

ik wens iedereen nog een fijne donderdagavond toe en ik ga nog wat bekomen van katertje!

dikke zoen

2 opmerkingen:

bmartes zei

Ha Kelly, gaat het weer een beetje?
Groetjes,
Arja

Anoniem zei

hé kelly, prachtig wat jij allemaal kan maken!!! je hebt echt veel talent! hoop dat alles goed met u gaat? xxx cindy vermeylen