woensdag 17 november 2010

verjaardagskaarten

ik heb zekers niet stil gezeten dames!want hier zijn al enkele kaartjes die ik de afgelopen tijd nog heb gemaakt!ben deze week volop bezig met het voorbereiden voor zaterdag, dan is het hier weer een scrapdagje met de vriendinnen van 10 tot 10!deze keer heb ik een klein workshopje in elkaar gestoken, en ik hoop dat ze het leuk gaan vinden.ik kijk er alleszins volop naaruit!ik zal blij zijn dat het morgenmiddag is want dan begint mijn weekend alvast, zodat ik alles rustig kan voorbereiden en genieten van de rust!de kids zijn ook een heel weekend het huis uit!amai dat gaat deugd doen die rust!ik ben ondertussen al wel bekomen van men katertje van vorige week, dus dat is ook al goed nieuws!
vanavond naar de osteopaat voor men rug, want dat is spijtig genoeg nog niet 100% in orde, maar ja het zal wel lukken zekers!
morgenavond een etentje met twee vriendinnen(kijk ik ook naaruit) en vrijdagavond iets gaan eten met ventje en nadien al wat aan de scrap met ons tittie en dan zaterdag ons volledig scrapdagje!
dus na het weekend zal hier weer van alles te zien zijn!en er zullen er veel bij zijn met de nieuwe kerststempels van magnolia!ze zijn gewoon super!!!

dus ja dames mijn week en weekend ziet er rooskleurig uit en hopelijk blijft het zo!ik wens jullie allemaal nog een fijne week toe en een leuk weekend!

hier zijn de kaartjes(deze keer geen kerst maar verjaardagskaarten):
2 opmerkingen:

natje zei

Prachtige kaartjes!!
Heel erg mooi gedaan!

Groetjes

Tittie zei

Amai.. Ik kijk er ook naar uit!! Heb gisteren al magnolia-popjes aan 't inkleuren geweest!!! Puuuure ontspanning.. Btw.. weer prachtige kaartjes schattie!